Promo

DOBRODOŠLI! Vinarija i Restoran Malča za vikend očekuju prve goste

Restoran i vinarija Malča otvaraju vrata za sve ljubitelje dobre hrane i vrhunskog vina, nedelja 10. maj je dan kada omiljeno mesto Nišlija ponovo počinje sa radom. Dobrodošli!

Svi smo se uželeli prirode, dobre hrane i još boljih vina, a spoj svega možete pronaći u našem u restoranu Vinarije Malča, na samo 1 km od auto puta, a 8 km od Niša, kažu ovi ljubazni domaćini.

Velika terasa restorana je okružena zelenilom, pored vinograda na dohvatu ruke u samom dvorištu je i šuma sa rekom. Mobilijar za decu pravo je malo dečije carstvo igračaka u kojem se mališani bezbedno zabavljaju dok roditelji uživaju u kulinarskim specijalitetima restorana. Posebna pogodnost je i turistička ponuda da svakog gosta očekuje besplatan obilazak vinarije i degustacija vina koja nastavu upravo u Podrumu Malča.

Ljubiteljima vina i istorije neizostavno preporučuje se jedinstveno putovanje kroz vinsko vreme u 117 godina starom Vinskom Podrumu Malča. Obilaskom četiri vinskih kuća iz četiri različitih vremenskih epoha uz degustaciju autentičnih i autohtonih vina kakva su se pravila i pila tada;

Rimska kuća sa negovanjem vina u glinenim amforama, kakvo je pio i Car Konstatnin Veliki,

– Nemanjića kuća sa negovanjem vina u drvenim bačvama,

– Srpska kuća iz sredine XX veka sa negovanjem vina u betonskim fermentorima i

– Savremena vinarija, sa negovanjem vina na najsavremeniji način u inoks fermentorima.

Vinski vremeplov se završava u autentičnom restoranu Rimske kuće, koji ambijentalno pruža osećaj topline u unutrašnjem delu, a posebno uživanje je na prostranoj terasi u samom vinogradu autohtone vinske sorte Crna Tamjanika. Tu vas očekuju različiti gastronomski specijaliteti sa roštilja i domaće kuhinje, koji prave odličnu harmoniju ukusa sa domaćim kvalitetnim vinima. Vikendom je užitak jedinstven jer ovim restoranom prosto vlada uživo muzika.

Veliko dvorište vinarije sa vinogradom, travnjakom i rečicom u šumi, pruža dodatno zadovoljstvo ljubiteljima prirode, a deci mogućnost istraživanja i dobru razonodu, kažu brojni godti koji se iznova i rado vraćaju.

Produženi užitak nakon boravka u vinariji i restoranu vinarije Malča, možete sebi napraviti kupovinom domaćih zdravih proizvoda za poneti. Prodavnica domaćih, zdravih i organskih proizvoda u sklopu vinarije je bogato snabdevena raličitim kvalitetnim autohtonim vinima, domaćim rakijama, jabukovim sirćima, domaćim džemovima, sokovima, medom, lokalnim sirevima i suvenirima.

Ljubazno osoblje učiniće da vam je ostanak u restoranu vrlo prijatan a utisak celokupan. Brojne pogodnosti kao i vrhunska usluga učiniće posetu ovom restoranu i vinariji nezaboravnim… tu, na mestu ukrštanja vremenskih epoha, uživanja i ljubavi.

Rezervišite mesto na vreme 062/80 15 745

VINSKI PODRUM MALČA
Selo Malča
18207 Niš
062 8015745
www.podrummalca.com
Facebook

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com