Promo

Dobro došli u IZVOR dobre hrane

Restoran Izvor predstavlja spoj etno ambijenta, dugogodišnjeg iskustva vlasnika i kuvara u ugostiteljstvu i nesvakidašnjih specijalitetima.

Sve to Restoran Izvor čini jedinstvenim mestom za uživanje u dobroj hrani, koju pripremaju vični kuvari, prijatnoj i toploj atmosferi, koju odlikuje pravi domaćinski odnos prema gostima i vrhunskom izboru pića, koja upotpunjuju ukuse od aperitiva, preko glavnog jela, do deserta.

„Naša kuća u saradnji sa vrhunskim kuvarima može da Vam ponudi specijalitete koje još uvek niste viđali kod nas, i to nas čini unikatnima, prijatan i topao ambijent u kombinaciji sa našom kuhinjom, ljubaznim osobljem pružiće vam jedinstven i kompletan užitak“, ponosno ističu u Restoranu Izvor.

Na samom pragu dočekuje vas ljubazno i profesionalno osoblje, koje je, uz prijateljski odnos, tu za sve što je potrebno kako bi uživanje u hrani i meraku bilo potpuno.

Bilo da odaberete tradicionalna jela sa roštilja, nešto iz domaće kuhinje, ili neki od njihovih čuvenih specijaliteta, užitak u svakom zalogaju je zagaratnovan. A u širokoj paleti kvalitetnetnih pića možete pronaći baš ono koje odgovara vašem ukusu.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Etno sala pruža unikatan ambijentalni užitak srpske tradicionalne trpeze.

Transformacijom sale u letnjem periodu, Restoran Izvor dobija prelep ambijent bašte, koji je savršen da ga iskoristite tokom sunčanih dana, kao oazu odmora i užitka za sva vaša čula.

Tradicija i merak čekaju vas u RESTORANU IZVOR!

RESTORAN IZVOR

 

RESTORAN IZVOR
Mihajla Pupina 18, Niš
018 533513
www.restoranizvor.com
Facebook

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close