Ekonomija

DOBRO DOŠLI na „Najbezbedniji SAJAM AUTOMOBILA na svetu“

“XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020”

“XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” – Prvi virtuelni Sajam automobila na Balkanu upravo je startovao i biće online do kraja godine na zvaničnom sajtu niškog Sajma automobila.

Sedamdesetak novih modela, četrnaest brendova, servisi i prodavci prateće opreme svi oni pronašli su svoje mesto na “Najbezbednijem sajmu automobila” koji se ove godine zbog pandemije koronavirusa održava pod drugačijim okolnostima.

Organizator sajma City Marketing Centar, jedanaestu smotru najnovijih modela vozila  predstavlja virtuelnom turom u želji da brojnim ljubiteljima četvorotočkaša pruži priliku i zadovoljstvo kao ranijih godina da proprate sve što se dešava na svetskoj sceni auto industrije.

“Bilo je teško u ovim okolnostima organizovati sve iako je u pitanju online izdanje sajma, danas sam ponosan na tradiciju koju naš Sajam automobila ima a ovogodišnjim smo pokazali da pratimo svetske trendove i  prilagođavamo se situaciji. Naši dugogodišnji partneri, distributeri i uvoznici još jednom su pokazali koliko se trude da svoje poslovanje unaprede i nikako ne dopuste da privreda Niša posustane makar za pedalj”, rekao je osnivač sajma Oliver Paunović.

Prvi virtuelni Sajam automobila na Balkanu “XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” možete da pogledate na na oficijalnom sajtu „Auto Moto Festa“ SajamAutomobila.com.

Ulaskom na sajt SajamAutomobila.com bira se brend automobila i klikom na logo ulazi se u niški salon. Pokretom miša ili dodirom obilazi se salon i postavka gde je moguće “ući” u unutrašnjost vozila gde su dostupne i informacije vezane za automobil koji se posmatra.

Ponuda i na virtuelnom sajmu je veoma bogata. Distributeri su odobrili velike popuste za vreme održavanja sajma, neki su uz kupovinu vozila obezbedili i poklon zimske gume, a brojne  auto kuće organizovaće i probne vožnje za zainteresovane klijente.

Učešće su potvrdili : BMW,  Električna vozila ZhiDou, Fiat, Toyota, Citroen, Audi, Volkswagen, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Hyundai i KIA.  Učestvovaće i brojni auto centri i servisi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com