Virus KoronaZdravlje

Dobri rezultati malo pokvareni u Nišu, ali samo na papiru

Za razliku od jučerašnjeg dana u Nišu je danas epidemiološka situacija nešto lošija.

Testirani su zaposleni koji su radili u kovid bolnici u novom Kliničkom centru. Među njima ima 8 pozitivnih i 8 je bilo pozitivnih pacijenata. Iz okolnih gradova pozitivan rezultat imalo je pet pacijenata, tako da je ukupno u Nišu bilo 26 pacijenata kojima je test pokazao prisustvo koronavirusa, od ukupno testiranih 1023.

 

“Juče su bili jedni od najboljih rezultata naših sugrađana, gde smo imali 1,3 odsto, danas je više od dva odsto. Do pogrošanja je došlo zbog većeg tesitranja”, objašnjava profesor dr Žarko Ranković član Kriznog štaba u Nišu za B92.

 

Ipak, generalno su rezultati dobri, siutacija je pod kontrolom.

“Virus je još uvek tu, epidemijea nije gotova. Možda je pri kraju ako uspemo u narednih 10 dana usemo da nema novih pozitivnih možemo reći da smo se izborili sa epidemijom”, kazao je dr Branislav Tiodorović.

U Kliničkom centru u Nišu ukupno je hospitalizovano 49 pacijenata, dok se u privremenoj kovid bolnici u Radonu nalazi 44.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Jedino vi objavljujete podtake za Niš. Kakvi komentari članova KŠ da čovek ne poveruje. Drugo matematika u članku ne slaže 8+8+5 je 21, a u članku 26. Tiodorovićeve izjave su komičme tipa, ako nemamo bolest narednih možemo smatrati da smo ozdravili. Pa to je i nepismenom jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com