Društvo

„Dobri čiviluci“ uskoro na ulicama Niša

Nišlije će dobro očuvanu garderobu koju više ne nose moći da okače na „Dobre čiviluke“, koji će ih čekati na uglu Svetozara Markovića i Obrenovićeve ulice 25. i 26. oktobra od 10 do 17 časova. Odeću sa čiviluka moći će besplatno da uzmu svi oni kojima je potrebna.

Ovu jedinstvenu akciju, tokom koje građani Niša imaju priliku da pokažu solidarnost i istovremeno sa čišćenjem sopstvenih ormara od viška odeće, učine dobro delo, kompanija JYSK će organizovati istovremeno u još par gradova u Srbiji.

Foto: PROMO

„Dobri čiviluci“ su prvi put osvanuli prošlog proleća na ulicama Beograda. Veliki uspeh akcije i ogromna podrška na koju je naišla bila je podsticaj da JYSK „Dobre čiviluke“ postavi i u drugim gradovima i pruži i njihovim građanima priliku da na ovaj način postanu deo inicijative koja će ugroženim sugrađanima obezbediti toplu garderobu za predstojeću zimu.

Akciju „Dobri čiviluci“ kompanja JYSK realizuje u saradnji sa beogradskom agencijom Block & Roll, koja kampanjom „10 dobrih ideja“ obeležava desetogodišnjicu rada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com