Društvo

Dobra saradnja i posle vanrednog stanja

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić razgovarao sa upravnicima stambenih zajednica

Saradnja sa upravnicima stambenih zajednica u vreme vanrednog stanja bila je izuzetno dobra, jer im je Кrizni štab Gradske opštine Medijana u svakom trenutku bio na raspolaganju. Ovo je zaključak sastanka predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Кocića, rukovodilaca stambenih zajednica sa teritorije Medijane i predstavnika JКP „Mediana“.

Cilj skupa bio je definisanje problema i njihovo efikasnije rešavanje, a ukoliko je zahtev nerešiv na nivou opštine, posredovanje između građana i gradskih i republičkih službi.

Кocić je u razgovoru istakao spremnost da pomogne u realizaciji zahteva za postavljanje podzemnih kontejnera i venjaka, regulisanju nepropisnog parkiranja, kao i uređenju oštećenih staza pored zgrada.

Кocić kaže da je kvalitetniji život u urbanoj sredini i uređenje međublokovskog prostora prioritet u radu opštine, i pozvao upravnike da spisak urgentnih problema što pre dostave nadležnim opštinskim službama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com