DruštvoVirus Korona

Do sada 1.500.000 dinara za najugroženije porodice od niških građevinskih firmi

Кompanija Petrović gradnja iz Niša odazvala se pozivu Grada Niša, Кancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte i donirala milion dinara pomoći za najugroženije Nišlije. Pored ove, u pomoć su pritekle i druge građevinske firme sa još 500 000 dinara.

 

“Sa ovom, kao i donacijama koje su uplatile druge kompanije u prethodnim danima, ukupno je prikupljeno do sada više od 2 ,5 miliona dinara pomoći”, saopštio je KLERP.

Кompanija Petrović gradnja, kao i druge građevinske firme koje posluju u Nišu, pokazale su visok stepen društvene odgovornosti i pritekle u pomoć svojim najugroženijim sugrađanima u trenutku kada im je pomoć najpotrebnija. Grad Niš, Кancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte na ovoj pomoći najiskrenije se zahvaljuje:

„Svima onima koji su našli načina da u ovim teškim prilikama pomognu, veliko hvala. Cenimo ono što činite za ovaj grad i građane Niša“.

 

Za sve uplate donacija Grad Niš otvorio je namenski račun 840-744141843-14 (tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa grada), sa pozivom na broj po modelu 97 87-521. Sve kompanije, kao i fizička lica koja žele da se priključe akciji, novčanom ili donacijom u robi, mogu se obratiti na mail kler@gu.ni.rs. Кancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte, redovno će vas informisati o iznosu prikupljenih sredstava. Hvala svima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com