Merošina

Đurđanovići iz Azbresnice u požaru ostali bez kuće i dela imanja – POTREBNA JE POMOĆ

Porodicu Đurđanović iz Azbresnice kod Niša, pre nedelju dana zadesila je velika nesreća. Usled vremenskih nepogoda i požara izazvanog udarom groma, 4. avgusta, stradala im je pomoćna zgrada, sobe za stanovanje i prostor za skladištenje hrane za stoku od koje se izdržavaju.

Foto: Siniša Piljanović

Od posledica požara ostali su bez nameštaja u dve sobe, zamrzivača a izgorelo je i 250 bala sena, 150 bala ovasa i tri tone deteline u rinfuzu.

Kako bi se pomoglo porodici Đurđanović, sveštenik Siniša Piljanović, paroh azbresnički, pokrenuo je akciju na društvenim mrežama i pozvao sve ljude dobre volje, da pomognu finansijski, koliko je ko u mogućnosti.

Draga braćo i sestre, dragi parohijani, dragi prijatelji…nevolju i iskušenja niko ne voli i ne priziva, ali kada se dešavaju, treba ih podeliti sa bližnjima“, poručuje sveštenik Siniša Piljanović.

Broj tekućeg-računa na koji se može uplatiti pomoć porodici Đurđanović je 205-9001022454217-60, kod Кomercijalne banke.

Foto: Siniša Piljanović

Ovom prilikom, pozivam sve ljude dobre volje, da u skladu sa svojim mogućnostima i svi zajedno pomognemo i podržimo porodicu Đurđanović, te na delu pokažemo hrišćansku ljubav, ispunimo Božiju zapovest „Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga“ i BUDEMO LJUDI. Unapred blagodaran svim dobrotvorima i molitvenik pred Bogom za sve dobrotvore“, kaže sveštenik Siniša Piljanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com