Društvo

Đaci generacije iz GO Medijana dobili vredne poklone od zlatare “Stanimirović”

Povodom jubileja, 25 godina postojanja i rada zlatara „Stanimirović“ nagradila je 15 učenika generacija iz 12 srednjih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana blisterima-dijamantima u bankarskom pakovanju.

Vredni pokloni najboljim srednjoškolcima uručeni su u sali Skupštine Gradske opštine Medijana, a uručenju nagrada prisustvovao je i predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

„Dijamant je simbol trajne vrednosti i zato Vam poklanjamo po jedan brilijant i promovišemo Vas u dijamante Vaše generacije sa željom da i dalje učite, radite i postižete zapažene rezultate“, rekao je direktor firme Stanimirović – Miloš Stanimirović pozdravljajući prisutne učenike i čestitajući im na uspehu u dosadašnjem školovanju.

Dijamante koje su dobili učenici generacije mogu da čuvaju kao blistere ili ugrade u neki nakit i nose ih sa sobom kao podsećanje na prve velike uspehe u životu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com