Društvo

Distinguished Gentleman’s Drive po prvi put u Nišu. Čuvena i negovana vozila predstaviće vozači odeveni prefinjeno i elegantno

Niš je ove godine stao u red sa velikim svetskim gradovima, kao jedan od organizatora globalne manifestacije Distinguished Gentleman’s Drive, koja će se održati 25. septembra. Ovaj humanitarni događaj se u svojoj drugoj godini postojanja po prvi put organizuje u Srbiji.

 

“Oldtimer pandan sada već globalno popularnom Gentleman’s Ride-u, zamišljen je kao vožnja kojom će vozači predstaviti svoja čuvana i negovana vozila odeveni prefinjeno i elegantno, a sve u svrhu skretanja pažnje na maligne bolesti kod muškaraca i sakupljanja simboličnih donacija globalnom humanitarnom fondu koji se bavi prevencijom istih.”, ističu u Oldtajmer klubu Niš.

Oni najavljujuda će učestvovati oko 30 vozila iz Niša, Beograda i okolnih gradova.

“Start vožnje zakazan je za podne na Trgu Republike, ispred Vespa bara, odakle će se vozači gradskim ulicama uputiti rutom kroz Sićevačku klisuru i oko 14h vratiti na početnu tačku vožnje.” kažu organizatori.

Na kraju zvaničnog programa manifestacije, za najorginalnije su predviđene i simbolične nagrade i priznanja.

Niš i Nišlije će biti u prilici, u nedelju, da budu deo slike koja će obići Svet i poslati poruku solidarnosti i brige za zdravlje muške populacije.

Članovi Oldtajmer kluba Niš su ponosni što će pored svog ličnog doprinosa akciji, još jednom dati doprinos lokalnoj zajednici i unapređenju svesti građana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com