Društvo

“Diskriminacija na videlo”

U okviru rada na Pravnoj klinici za zaštitu od diskriminacije, Pravni fakultet Univerziteta u Nišu objavljuje Foto-konkurs na temu „Diskriminaciju na videlo“.

Pravo učešća na foto-konkursu imaju svi studenti Univerziteta u Nišu, a konkurs traje do 6.marta. Odluka o izboru kandidata biće objavljena 15. marta, a izložba će biti otvorena 25. marta.

O izboru najboljih fotografija odlučivaće žiri u sastavu profesor dr Miroslav Lazić, predsednik, profesor dr Goran Obradović i docent dr Anđelija Tasić.

“Zbog objektivnosti, žiri će koverte sa podacima i autorima otvoriti
tek posle izbora tri najbolje fotografije, a poželjno je da fotogarfije nisu tehnički doterivane i da nisu načinjene mobilnim telefonom”, kažu na Pravnom fakultetu.

Svaki učesnik treba da priloži primerak odštampane fotografije, dimenzija
Formata A4, kao i fotografiju u digitalnom obliku, na disku. Na poleđini fotografije učesnik treba da zalepi kovertu u kojoj će se nalaziti sledeći podaci: ime i prezime autora, fakultet sa koga je i broj indeksa, kao i kontakt telefon. Kandidat predaje fotografiju sa zatvorenom kovertom.

Fotografije slati na adresu: Pravni fakultet, Trg kralja Aleksandra 11, 18000
Niš, sa naznakom: „Za foto-konkurs“ ili predati lično, tehničkom sekretaru
Fakulteta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com