Društvo

Direktor Direkcije za javni gradski prevoz sugrađanima podelio kalendare i najavio kvalitetniji prevoz

Direktor Direkcije za javni gradski prevoz Milan Milić je u jednom od autobusa, na liniji Niš – Ostrovica, podelio je kalendare sugrađanima. On je tom prilikom poručio da će Nišlije, od 1. februara, dobiti kvalitetniju vožnju.

“U toku januara meseca očekuje se završetak tendera za usluge javnog prevoza u narednih sedam godina. To će biti sisitem koji će ponuditi bolje, sigurnije, niskopodne, klimatizovane autobuse, tako da će naši putnici, u svakom slučaju, imati bolji i kvalitetniji prevoz”, rekao je Milić.

On je najavio i da će biti produžene određene linije i ubačen dodatni broj vozila tamo gde je najpotrebnije.

“U razgovoru sa građanima smo dobili neke informacije šta je to što je njima potrebno, tako da ćemo broj kilometara, koji je za 400 hiljada kilometara veći na godišnjem nivou od postojećeg broja, upotrebiti da im, upravo, realizujemo i ostvarimo želje i potrebe”, dodao je Milić.

Novi red vožnje počeće da se primenjuje od 1. februara ove godine, a Nišlije bi trebalo da u narednih sedam godina voze Nišekspres, Lasta iz Beograda i Strela iz Obrenovca.  Ovu odluku donela je Komisija za javne nabavke Direkcije za javni gradski prevoz.

Prevoznici koji nisu prošli konkurs imaju pravo na žalbu koju mogu da podnesu u narednih osam dana, a ukoliko to ne učine odluka komisije postaje punovažna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Poštovana gospodo, stanovnicima Mokranjčeve i naselja Apelovac je neophodna bus linija, koja bi išla Zetskom ulicom do kliničkog centra i dalje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com