Promo

Direktna prodaja: Vila Devica dobija prvu ploču, Vila Rtanj prve stanare – Green Hill Sokobanja (VIDEO)

Vila Devica nalazi se u jedinstvenom stambenom kompleksu u Sokobanji – GREEN HILL a izgradnja teče uveliko. Apartmani na ovoj lokaciji su na prodaju i prodaje ih direktno investitor. Interesovanje je sve veće i očekuje se da mnogi apartmani ubrzo dobiju vlasnike.

Završetak izgradnje Vile Devica planiran je za proleće naredne godine a ovaj izuzetan i po mnogo čemu jedinstven kompleks vila nalazi se u naselju Podina u blizini akva parka u Sokobanji.

Planiranu unutrašnjost Vile Devica možete da pogledate na sajtu kompanije GREEN HILL.

Opština Sokobanja je upravo krenula sa izgradnjom puta do samog kompleksa ali i oko njega, gde ovaj deo Sokobanje dobija potpuno moderno i veoma funkcionalno uređenje.

Evo kako izgleda unutrašnjost već useljive Vile Rtanj u koju se već useljuju prvi stanari. Završena Vila Slemen ovih dana dobija fasadu.

Sokobanja jeste jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji, a sve veći broj gostiju želi da ima svoj „kutak“ baš u ovoj banji. Svakim danom veća je potražnja stanova i apartmana koji se nalaze u ovoj popularnoj banji , a ako birate za sebe i najdraže, izaberite ono najbolje – GREEN HILL.

Zahvaljujući direktnoj prodaji koju nudi kompanija GREEN HILL imaćete svoj „raj na zemlji“ – raj u Sokobanji.

Naselje GREEN HILL je kompleks od ukupno pet objekata koji se grade fazno, sa ukupno 107 stambenih jedinica, koji su dobili imena po planinama oko same banje: Rtanj, Devica, Slemen, Ozren i Bukovik. 

GREEN HILL Sokobanja 

Kroz Sokobanju protiče reka Moravica koja na zapadu kotline gradi Bovansko jezero. Temperatura vazduha jedan je od najznačajnijih klimatskih elemenata i za razvoj turizma ima veliki značaj, posebno za definisanje dužine trajanja turističke sezone. U okolini Sokobanjske opštine nema niti jednog zagađivača vazduha ni voda. Od Beograda je udaljena 230 km, od Niša i niškog aerodroma 60 km.

GREEN HILL
+381 62 263 662
office@greenhill.co.rs 
FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com