Sport

Dinić spreman dočekuje pripreme reprezentacije

Igrač KKK „Nais“, Aleksandar Dinić, spremno dočekuje prvu fazu priprema za Evropsko prvenstvo C divizije. Prva faza priprema će se održati od 26. do 30. juna u Beogradu. Šef stručnog štaba „Naisovaca“ i pomoćni trener reprezentacije Srbije u košarci u kolicima, Miljan Hadžović, zadovoljan je učinjenim do sada.

„Dinić je vredno radio, imao je dva treninga dnevno, tako da ozbiljne i naporne pripreme koje mu slede sa reprezentacijom Srbije dočekuje spreman. Poslednjih desetak dana smo pripreme sprovodili na atletskoj stazi osnovne škole „Dušan Radović“ i otvorenim terenima Gradske opštine „Pantelej“. Promena mesta treninga je svima prijala“, objasnio je šef struke KKK „Nais“, Miljan Hadžović.

 

Foto: KKK “Nais”

S druge strane, Aleksandar Dinić, skromno daje osvrt o činjenici da je na spisku selektora Slobodana Banjca.

„Odradili smo ono što je selektor Slobodan Banjac tražio. Biti deo priprema u reprezentaciji Srbije, za mene u najlepšem sportu na svetu, ostvarenje je sna. Pripreme su šansa da napredujem“, naglasio je Aleksandar Dinić.

Evropsko prvenstvo C divizije u košarci u kolicima se igra od 29. jula do 4. avgusta u Sofiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com