VideoZabava

DING DONG OBJAVIO NOVI SPOT. Povratnička pesma koja govori o nama i Hip Hop-u

Poznata niška Hip Hop grupa Ding dong, danas je objavila novi spot na youtube kanalu “DING DONG – King Kong”. Ona je prvi put predstavljena na festivalu Dođi na amfi, a jedan o članova popularne trojke Robert Kitanović, kazao je Niškim vestima da su ovu pesmu počeli da rade pre više od godinu dana, a objavili su je baš na obeležavanju 50 godina od nastanka Hip Hop-a.

 

“Slučajno se poklopilo da uradimo pesmu i spot baš na taj jubilej. Rađena je u našem prepoznatljivom stilu i ideja je da vratimo pravi Old School Hip-Hop na scenu”, kazao je Kitanović.

Ističe da je u sadašnjim vremenima kada je Hip Hop u defanzivnom planu, a neke druge vrednosti se plasiraju na tržište, potrebno da pokrenemo Hip Hop inicijativu. On je pozovao sve izvođače Hip Hop muzike da se pokrenu i daju svoj doprinos kako bi ljudi imali priliku da više uživaju u pravoj Hip Hop muzici.

“U spotu guramo kola (Hip Hop) koja su stala kako bi opet upalila i krenula”, objasnio je Robert.

Imaju i razne goste. Za scratch se pobrinuo DJ Munja iz Beograda koji je već ukrašavao njihove pesme u prošlosti. Bass gitaru je svirao Marko Milivojević Mugabe. Mixdown i Mastering je radio Jan “JanZoo” Magdevski.

U spotu se pojavljuju Rajk, Infamous I.R.S., TAZ, Nemus iz grupe Stereo Banana, Kulturni Jelen, Dušan Žutinić, Smajli, Aleksa i Vlada.

“Pozivamo sve fanove i ljude kojima se sviđa naša pesma i spot da se prijave na naš youtube kanal (kliknu subscribe, potrebno nam je više od 1.000 subscribera i 4.000 sati pregleda da bi kanal mogao da bude monetizovan), kliknu like i da podele spot na društvenim mrežama, kako bi zajedničkim snagama pokrenuli pesmu, spot i generalno Hip Hop“na pobedničke staze” kao što to i govori pesma”, poručuje Robert.

Da podsetimo, ovu pesmu je ova niška grupa letos premijerno izvela na festivalu “Dođi na amfi 2023” i prve reakcije publike su bile pozitivne. To uliva nadu i poverenje da je u pitanju pesma koja će biti pozitivno prihvaćena od strane publike.

👇👇👇👇👇👇

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com