Promo

Dinamičan dizajn, fantastična zabava za upravljačem: Audi Q2

Urbani SUV odlikuju impresivan, snažan dizajn, široka ponuda mogućnosti infotainment sistema i dinamična tehnologija vešanja. Istaknuti elementi poput progresivnog upravljača i opcionog sistema adaptivne podrške za vožnju garantuju komfor i fantastičnu zabavu za volanom – ne samo u gradu.

SUV sa stavom
Snažan istinski karakter: novi dizajn prednjih i zadnjih branika, odlučan pogled opcionih Audi matrix LED glavnih svetala i dinamične, ekscentrične linije karoserije odgovorni su za snažan izgled modela Audi Q2. Zahvaljujući opremi i novom dizajnu točkova i bojama spoljašnjosti izgled modela Audi Q2 sasvim je personalizovan.

Infotainment
Audi virtual cockpit inovativan je i potpuno digitalni kombinovani instrument koji po potrebi fleksibilno prikazuje relevantne informacije. 12,3 inčni ekran visoke je rezolucije može da se prilagođava u skladu sa željama vozača i prikazivati brzinu, broj obrtaja motora, mape, usluge Audi connect¹, informacije radio uređaja i medija i mnogo više.

Taster VIEW na multifunkcionalnom upravljača nudi brz i intuitivan način prebacivanja između dva prikaza brojčanika različitih veličina. U progresivnom prikazu sa malim instrumentima omogućen je jasan prikaz grafike putnog računara i MMI sadržaja na velikoj površini zaslona, dok klasični prikaz omogućava prikaz velikog brojača obretaja i brzinomera.

Zabava za upravljačem
Zahvaljujući snažnim TFSI i TDI motorima, quattro pogonu na sve točkove i dvema inovativnim tehnologijama Audi Q2 garantuje fantastičnu zabavu za upravljačem: dostupan u serijskoj opremi, progresivni upravljač nudi impresivne vozne karakteristike zahvaljujući promenljivom rasponu upravljanja na temelju ugla upravljača kao i podršci upravljanju u zavisnosti od brzine. Promenljivi raspon omogućava povećanje dinamike vožnje i komfora zahvaljujući direktnijem odzivu upravljača i smanjenom naporu pri upravljanju. Integrisana podrška upravljanja zavisna od brzine omogućava precizan osećaj upravljanja pri velikim brzinama i nudi izvrsnu pomoć pri parkiranju. Različita podešavanja progresivnog upravljača moguće je odabrati putem dodatno dostupnog Audi drive select sistema u načinima rada auto, dynamic i comfort.

Podesivo vešanje prilagođava se različitim situacijama u vožnji zahvaljujući elektronskom upravljanju amortizerima. Možete da ga podesite putem Audi drive select sistema u različitim načinima rada auto, dynamic i comfort, izborom dinamičnijeg osnovnog podešavanja ili one više usmerene na komfor.

Foto: www.audi.rs

Za veću bezbednost i komfor vožnje
Audi Q2 takođe nudi velik broj sistema podrške za vozača. Po prvi put Audi Q2 dostupan je sa opcionim sistemom adaptivne podrške za vožnju. Sistem kombinuje funkcionalnost automatske regulacije rastojanja (adaptive cruise control) sa aktivnom podrškom zadržavanje vozila u kolovoznoj traci (active lane assist). On vozaču pomaže da ubrza, koči, održava brzinu i rastojanje i da zadrži vozilo u kolovoznoj traci. Time se povećava komfor vožnje, posebno na dugim putovanjima. Sistem adaptivne podrške za vožnju koristi se senzorima ugrađenima na prednjem kraju vozila radi stalnog nadzora prostora oko vozila. Vozač je i dalje odgovoran za vožnju i u bilo kojem trenutku može deaktivirati sistem i preuzeti kontrolu.

Dizajn interijera
Unutrašnjost vozila sa opremom S line sa sportskim sedištima od Feinnappa kože crne boje u svakom detalju odiše sportskim karakterom. Prednja sportska sedišta nude savršen položaj sedenja i oblikovanu bočnu potporu. Presvlake sedišta od Feinnappa kože crne boje sa istaknutim prugama od mono.pur 150 veštačke kože sive boje i kontrastnim šavovima sive boje kao i utisnuti amblem S na naslonima prednjih sedišta naglašavaju sportski karakter unutrašnjosti sa opremom S line. Precizno kombinovani materijali zaokružuju ovaj paket unutrašnje opreme. Osvetljene lajsne u pragovima napred sa aluminijumskim umetkom i S amblemom deluju vrlo progresivno i nude veliki kontrast. Aluminijumski izgled unutrašnjosti, zajedno sa osloncem za noge i papučicama od nerđajućeg čelika, prepoznatljiva su obeležja ove sportske opreme.

Opcioni paket ambijentalnog osvetljenja + omogućava vam prilagođavanje šema boja u modelu Audi Q2 prema vašim željama. Rezultat osvetljenja pomoću LED tehnologije bez zaslepljivanja je posebno skladno i ujednačeno svetlo. Na primer, odaberite između deset boja za pozadinsko osvetljenje obruba instrument table i pozadinsko osvetljenje obruba naslona za kolena.

Moćan u crnom
Q2 edition one naglašava elemente Audi dizajna na eksterijeru i u interijeru vozila. Zahvaljujući spoljašnjoj opremi, na primer matrix LED glavnim svetlima sa dinamičkim osvetljenjem i dinamičkim pokazivačima pravca (napred i pozadi), Black optik paketu, Audi prstenovima i logotipu crne boje, kućištima spoljnih retrovizora sjajne crne boje, spojlerima crne boje, ulaznim LED osvetljenjem sa Audi prstenovima, krovnom spojleru u boji karoserije, Audi prstenovima na spojlerima i logotipu Audi Q2 na bočnim pragovima kao i dijamantno poliranim 19-inčnim lakometalnim felnama sa 10 u Y krakova , Audi Q2 edition one vrlo je upečatljiv. Unutrašnjost krase dodatni elementi Q2 Edition, na primer, sportska sedišta u kombinaciji kože / veštačke kože crne boje sa kontrastnim šavovima sive boje, multifunkcionalni sportski kožni upravljač sa 3 kraka i detalji u skladu sa elementima Audi dizajna. Dostupan je sa bojama spoljašnjosti Apple zelena metalik i Arrow siva sa bisernim efektom sa kontrastnim lakiranjem donjeg dela karoserije u Manhattan sivoj boji.

Audi exclusive
Individualno vozilo u skladu sa vašom jedinstvenošću: Audi exclusive nudi vam niz opcija konfiguracije za vaš Audi Q2. Zlatna boja zalaska sunca, crvena boja vina, zelena boja smaragdnog prstena – sve ove boje su dostupne za vaš Audi, na primer, poseban Audi exclusive lak bež boje peska bisernog efekta ili boje Merlin bisernog efekta.

Foto: www.audi.rs

 

BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Radujemo se vašoj poseti i rado ćemo vas posavetovati

BROS AUTO

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com