Društvo

Dimitrijević: Spremna je za postavljanje još jedna javna garaža

Za samo tri i po godine u Nišu su postavljenje tri montažne i jedna podzemna garaža, tu se neće stati, kaže direktor JKP “Parking servis” Dejan Dimitrijević.

JKP Parking servis je spremio još jednu konstrukciju koja je identična kao montažna garaža na Sinđelićevom trgu, ono što je trenutno aktuelno je da se traži lokacija za njeno postavljanje.

“Mi konstrukciju imamo, to je konstrukcija kao što je pakring na Sinđelićevom trgu samo tražimo lokaciju koja će se ubrzo znati”, rekao je Dejan Dimirijević, direktor JKP Parking servis.

Trenutno u Nišu ima 3.600 parking mesta a poslednje četiri godine je broj ovih mesta povećan za 15%, takav trend će se nastaviti i u godinama koje slede.

“Po mojoj slobodnoj proceni u samom centru nedostaje nekih 500 mesta, ali ćemo precizan broj potrebnih parking mesta znati nakon analize i stavljanja u rad dva vozila “Oko sokolovo”, završio je Dimitrijević.

Pazi, snima se! Jula samo opomene od 1. avgusta kazne za nepropisno parkiranje (FOTO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ма, да….. претворите цео град у паркинге, залилте све бетоном, уништите све паркове и зелене површине, јер тако је- напредно, очигледно.
    Свуда у свету се праве ПОДЗЕМНЕ гараже са парковима или неопходним објектима изнад њих, а у Нишу изгледа споро иде од доњег дела леђа до мозгића….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com