Društvo

Dimitrije Janković novi, stari, direktor Apotekarske ustanove Niš?

Ukoliko odbornici gradskog parlamenta usvoje predlog Odbora za imenovanje, novi direktor Apotekarske ustanove Niš, u naredne četiri godine, mogao bi da bude Dimitrije Janković, aktuelni vršilac dužnosti direktora ove ustanove.

Janković je bio jedini kandidat koji se javio na Konkurs za izbor direktora koji je UO Apotekarske ustanove Niš raspisao 24. decembra prošle godine.

Svih sedam članova Odbora za imenovanje jednoglasno je podržalo predlog da Janković bude novi direktor. Jedno od obrazloženja je da je Janković čovek iz struke i da je prethodnih godinu dana obavljao funkciju vršioca dužnosti direktora te ustanove.

Na čelu Apotekarske ustanove Niš, donedavno, bio je Radojko Matić koji je penzionisan. Predloženi Dimitrije Janković, već je bio na čelu ove ustanove i to u periodu od 2013. do 2017.godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ma izaberite gospodina doživotno.Zaslužuje,jedino on ima obrazovanje i znanje u ovom gradu,svi ostali nisu išli u školu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com