VideoVirus Korona

Dezinfikovana autobuska stanica i sva vozila za prevoz putnika (VIDEO)

[contact-form][contact-field label=”Ime” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-pošta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Veb mesto” type=”url” /][contact-field label=”Poruka” type=”textarea” /][/contact-form]

Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je prethodne noći glavnu i prigradsku autobusku stanicu u Nišu kao i garaže prevoznika kako bi se uverio da li se sprovodi naredba Štaba za vanredne situacije Grada Niša o obaveznoj dezinfekciji vozila javnog gradskog prevoza i putničkih terminala.

Ekipe Specijalističkog veterinarskopg institituta, specijalnim preparatima, neškodljivim za ljude, dezinfikovali su autobusku stanicu i sva vozila u garažama koja se koriste za prevoz putnika u Nišu, a to će se, kako je rečeno, narednih dana, raditi i na ostalim visokofrekventnim mestima u gradu, kao jedan od vidova borbe za suzbijanje epidemije korona virusa u Nišu.

“Narednih dana redovno ćemo dezinfikovati i pijace, šetališta, pešačke zone….sva mesta važna za naše sugradjane. Grad će, sa svoje strane, učiniti sve da se u najvećoj mogućoj meri spreči širenje virusa i epidemija zadrži pod kontrolom. Naravno, u tome nam je potrebna i pomoć i saradnja građana koji su dužni da disciplinovano poštuju sve mere i preporuke državnij organa kao i gradskog štaba za vanredne situacije”, poručio je Gradonačelnik Bulatović.

 

Opširnije u videu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com