Hronika

Devojka (21) povređena u udesu na Sinđelićevom trgu

Dvadesetjednogodišnja devojka povređena je sinoć oko 9.30 časova kada je vozilo “daevu” naletelo na nju i oborilo je na Sinđelićevom trgu. Devojka je, prema nezvaničnim informacijama, srećom prošla sa lakšim povredama, a povređena je prilikom prelaska kolovoza van pešačkog prelaza.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da je o nezgodi Obavešteno osnovno javno tužilaštvo i da se uzrok udesa utvrđuje. Prema rečima nadležnih u policiji, za volanom automobila nalazio se vozač star 42 godine.

Taj udes bio je deveti po redu u Nišu sa povređivanjem pešaka i to za samo deset dana. U udesima koji su se dogili preksinoć povređeno je troje pešaka, a u udesima koji su se dogodili 30. novembra povređeno je petoro pešaka. Najteže povrede u tim nezgodama zadobila je N.I. (22) iz okoline Niša. Na nju je naleteo autobus dok je prelazila pešački prelaz na Sinđelićevom trgu. Ona je zbrinuta u Urgentnom centru sa ozbiljnim povredama glave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com