Hronika

Devojčica koja je pala sa zgrade ima teške povrede, ali je svesna i komunikativna

Trinaestogodišnja devojčica, koja je sinoć pala sa poslednjeg sprata zgrade na Vizantijskom bulevaru i Nišu zadobila je teške povrede, operisana je, ali je sve vreme svesna i komunikativna, operacije su protekle dobro. Hospitalizovana je na Klinici za dečiju hirurgiju.

 Devojčici su urađene operacije potkolenice i kuka.

“Devojčica ima prelom desne butne kosti, višestruki prelom karlice, prelom desne potkolenice i prelom desnog stopala. Nema povrede drugih organskih sistema”, kažu u Univerzitetskom kliničkim centru Niš.

Dete je sve vreme  svesno, komunikativno, rekonstruiše događaj povređivanja i trenutno je hemodinamski stabilna, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi u Nišu.

Za sada nije poznato pod kojim okolnostima se dogodila nezgoda, ali nema indicija da je pad posledica krivičnog dela. Izvesno je da je pad ublažila trava na koju je devojčica pala. Policija obavlja uviđaj i radi na rasvetljavanju svih okolnosti slučaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com