HronikaVirus Korona

Deveta žrtva koronavirusa

Noćas je od posledica koronavirusa preminuo muškarac iz Vranjske Banje star 63 godine. Ova informacija nije potvrđena u KC Niš, ali jeste na zvaničnom sajtu Vranja.

“U Kliničkom centru u Nišu, od posledica i komplikacija izazvanih virusom COVID 19, preminula je prva osoba sa teritorije Grada Vranja. Radi se o muškarcu, 1957. godište, sa prebivalištem u Vranjskoj Banji, koji je  preminuo noćas u 00.30”, navodi se na njihovom sajtu.

Prema poslednjim informacijama iz Kliničkog centra Niš, do 15:30 časova, 27. marta 2020. godine, hospitalizovano je 28 pacijenata, kod kojih je potvrđeno prisustvo korona virusa COVID 19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, tri pacijenta na Klinici za infektivne bolesti KC Niš i 11 pacijenata u staroj zgradi hirurgije KC Niš, priključeno je na aparate za veštačku ventilaciju i oni se nalaze u jako teškom opštem stanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com