Društvo

Dete povređeno prilikom izlaska iz bazena na “Čairu”

Izlazeći iz dečijeg bazena u Sportskom centru Čair, petogodišnji dečak zadobio je modrice i posekotinu jer mu je noga propala kroz plastičnu rešetku koja se nalazi na obodu, tvrde njegovi roditelji. Direktor SC “Čair” kaže da ovaj slučaj niko nije prijavio i da u izveštaju nigde ne postoji podatak da je u nedelju iko povređen.

 

bazen

Majka dečaka, Jelena Đorđević Vasić je na Facebook profilu objavila fotografije polomljene plastike, kao i dečakove noge na kojoj se vidi modrica.

“Smatram da svi roditelji koji zele da vode svoju decu na ovaj bazen treba da budu upoznati sa ovim slucajem! Ujedno apelujem na organe koji su nadlezni za bezbednost korisnika da urade svoj posao!!!“, napisala je u objavi.

Sa druge strane Dragan Perić, direktor Sportskog centra Čair tvrdi da je ova informacija netačna i kaže da je jedan lekar uvek pored bazena, kao i da mnogo ljudi vodi računa o bezbednosti kupača.

Foto: Jelena Đ. V.

Mi imamo 15 spasilaca, 10 redara i oko 20 volontera… Njima ništa ne može da promakne, a o ovom slučaju niko od njih ništa ne zna”, navodi Perić.

On dodaje i da je svim posetiocima uz kupljenu kartu obezbeđeno i osiguranje i da bi se, u slučaju da je incident bio primećen ili prijavljen, odmah reagovalo. Takođe, kako navodi, na tabli je naznačeno da je hod po ovom plastičnom obodu zabranjen. 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com