Društvo

Desimir Stanojević dobija ulicu na Paliluli

Jedna ulica na Paliluli uskoro će dobiti ime po preminulom glumcu Desimiru Stanojeviću. Inicijativu je podneo Oliver Paunović, producent, koji je uradio film o našem poznatom glumcu “Život je mjuzikl”.

Palilula je kraj grada u kome je rođen, a za sebe je uvek govorio da je Palilulac.

“Ulica na Paliluli, mesto u kojem je Desko odrastao, a svi znamo da se predstavljao kao Palilulac, dobiće ime po njemu. Sednicu Odbora za imenovanje najverovatnije ćemo imati sledeće nedelje kada ćemo i usvojiti taj predlog i odrediti koja će od ulica dobiti njegovo ime”, potvrdio je Niškim Vestima predsednik Komisije za nazive ulica Bojan Marinković.

Desimir Stanojević i Oliver Paunović

Paunović kaže da je Desko zaslužio da dobije ulicu u Nišu. On je svoj grad voleo, uvek se njemu vraćao. Živeo je više od 30 godina u Beogradu, a Nišlije nikada nisu imale utisak da se on iz svog grada iselio. Svojim životom i radom bio je pravi prezenter niške Palilule, jer kako je i sam govorio biti Palilulac nije mogao svako, zaključio je Paunović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Имена личности треба давати улицама, или неким установама, фирмама, итд, кад прође неколико деценија од њихове смрти

  2. Najbolje Vase Carapica,ulica ima 2.prilaza i retko ko se snalazi,brojevi izmesani,haos kad treba objasniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com