Sport

Deset medalja za karatiste Elida

Na prvenstvu Karate saveza uže Srbije za poletarce, pionire i nade održanom minule nedelje u Čačku karatisti Karate kluba „Elid“ osvojili su devet medalja i to četiri zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane.

Zlatnom medaljom okitio se pionirski kata tim u čijem sastavu su bili Ognjen Zdravković, Dimitrije Atanasković i Mladen Stojadinović.

U kategoriji pionira pojedinačno Ognjen Zdravković osvojio je zlatnu medalju, a bronzane medalje pripale su Dimitriju Atanaskoviću i Dori Rajković.

U kategoriji nada pojedinačno prvo mesto osvojili su Nadja Tomović i Danilo Živković, a Marko Branković i Božidar Zelenović treće mesto.

U kategoriji poletarci pojedinačno srebrnu medalju osvojio je Lazar Pavlović.

Nadomak medalje bili su i takmičari „Elida“ Mihajlo Stojanović i Angelina Ilić. Oni su izgubili u mečevima za bronzane medalje.

Veliki uspeh ostvario je minulog vikenda i najuspešniji karatista KK „Elid“ Andrija Stanković. On je osvojio zlatnu medalju u veoma jakoj konkurenciji na karate turniru Slovenija open 2019.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com