DruštvoLica Niša

Deo rasvete na novom Tvrđavskom mostu uništen. Gradonačelnica najavljuje video nadzor

Ni godinu dana nije prošlo od konačnog završetka radova na Tvrđavskom mostu, a svetlosni efekti, koji su i podelili stavove građana Niša već su uništeni. Na jednoj strani mosta kablovi vise, pa se građani pitaju koliko je to bezbedno, posebno za decu koja često prolaze tuda.

Na koji način su kablovi izvučeni nije poznato, nisu poznati ni počinioci, ali ono što se zna jeste da će ubuduće biti brže otkriveni, jer će Grad imati video nadzor.

“Mi smo imali sastanak sa novim načelnikom Policijske uprave i zaključili da je neophodno da ovako veliki grad poput Niša ima video nadzor i sa tim ćemo krenuti u drugoj polovini godine. Nećemo samo pokrivati raskrsnice već i značajna mesta, od Tvrđave, velikih parkova do neuralgičnih tačaka gde vandalima mora da se stane na put.”, istakla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Da podsetimo, i određeni deo mlaznica na novoj fontani ne radi,  a iz grada su za to okrivili skup oldtajmera koji su vozilima prelazili preko nje. Tada je rečeno i da će grad popraviti fontanu, a sada po svemu sudeći moraće i most.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Za ništa nismo ljudi. Kriva nam vlast jer radi/ne radi ovo ili ono. Pa sigurno ne idu da kidaju led trake sa mosta. I sigurno nisu počupali kablove za punjenje mobilnih sa onih solarnih pečuraka koje prethodno postavili širom grada. Sigurno ne gomilaju srču na šetalištu posle vikend opijanja na amfiteatru. Džabe se pred svinje dijamanti bacaju…

  2. Neizivljena stoka koju treba baciti u brlog sa svinjama i u rusevinama sa blatom do kolena jer im je to verovatno mnogo lepse od ovoga sto imamo.brukaju nam grad pred celim svetom.neka idu malo na zapad ili istok sve jedno da ruse i razbijaju.

  3. Ма какви вандали, треба видео надзор.
    Више ће да кошта тај видео надзор него 10 година оваквог уништавања инсталација, које вероватно и намештено да би се оправдало улагање у уградњу и контролу

  4. Jel video nazor kao sto je uveo deciji centar preko telefona gde ima pristup samo direktor a ne javni pa kad treba kamere ne rade grad da preispita zasto se trose pare gradske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com