Servisne

Deo Panteleja bez vode zbog kvara na mreži

Zbog kvara na vodovodnoj mreži doći će do prekida u vodosnabdevanju u delu naselja Panelej.

Ugao ulica Dr Vojislava Vučkovića i Vase Pelagića

Prethodnog dana je usled radova privatnog investitora oštećena vodovodna mreža na uglu ulica Dr Vojislava Vučkovića i Vase Pelagića. Zbog radova na popravci havarije u prekidu je snabdevanje vodom u delu naselja Pantelej. Bez vode su ulice: Vase Pelagića, Studenička, Radoja Domanovića, Vojvođanska, Vinička, Gornjomatejevačka(od Vase Pelagića do Studeničke); Borislava Nikolića Serjože, Tihomira Brankovića Joce, Novica Žigića Bože. Završetak radova se predviđa do 15 sati, i za vreme izvođenja istih biće prisutna cisterna sa pijaćom vodom na pomenutim lokacijama.

Ugao ulica Vizantijski bulevar i Bulevar Medijana

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na mreži nema prekida u vodosnabdevanju za korisnike na pomenutoj lokaciji.

Ulica Milenka Hadžića br. 31 – 34

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na vezi mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Dr Milenka Hadžića.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 70

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na vezi mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom do 15 sati u delu Novog Sela (ulica Topličkog partizanskog odreda).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com