DruštvoZabava

Denja & Colosseum bend predgrupa Ceci – Obećavaju odlično zagrevanje za najveću žurku na Balkanu!

Nišlije Denja & Colosseum bend biće predgrupa na velikom regionalnom koncertu Svetlane Cece Ražnatović koji će biti održan u petak 23. juna na platou niške Tvrđave od 20 sati.

Vlada veliko interesovanje za ovaj koncert na koji će doći brojna publika iz regiona, po najavama najviše iz susedne Bugarske.

“Ovo je za nas fenomenalna prilika da se predstavimo regionalnoj publici koja će se te večeri  brojati u desetinama hiljada. Spremili smo ono najbolje od numera da zagrejemo publiku za najveću žurku na Balkanu. Pomešano je sve… velika želja ali i velika odgovornost koju nosi nastup pred tako velikim brojem ljudi. Radujemo se nastupu i jedva čekamo da izađemo na binu”, rekao je popularni Denja za Niške Vesti.

A hit pesma „Plači, kuni, viči“ koja se od sredine marta vrti na svim radio stanicama u Srbiji peva upravo niški pevač i muzičar Đorđe Denić popularniji kao Denja. Publika će uživati u izvođenju ove i drugih popularnih numera u patak uveče kada kreće veliki koncert regionalne zvezde Cece Ražnatović.

Prva pesma i spot Đorđa Denića – Denje „Plači, kuni, viči“ u njemu Luka Raco (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com