PolitikaVirus Korona

Demokratska stranka smatra da će Vučić svojom posetom ugroziti Klinički centar u Nišu

Poverenica za Gradski odbor Demokratske stranke Niš i potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić izjavila je da će današnja posete Aleksandra Vučića Nišu uroziti Кlinički centar.

Niški odbor Demokratske stranke zatražio je od nadležnih da preduzmu sve moguće mere kako bi Aleksandar Vučić, kao potencijalni prenosilac koronavirusa, ostao kod kuće.

Najava Aleksandra Vučića da će obići Кlinički centar Niš samo dva dana nakon što je objavljeno da u svojoj najužoj porodici ima zaražene od koronavirusa, pomera granice neodgovornosti i bahatosti funkcionera Srpske napredne stranke, navode demokrate.

Dragana Rakić, potpredsednica Demokratske stranke; Foto: privatna arhiva

“Ako bude došao u Niš, Vučić će dovesti u opasnost od zaraze medicinske radnike, novinare, obezbeđenje i zbog toga apelujemo na sve nadležne da ne dozvole da hiljade života bude ugroženo radi skupljanja političkih poena. Medicinska oprema koja je presudna za živote Nišlija i Nišlijki ne može biti samo broj u političkom rejtingu Aleksandra Vučića, ona se u Niš mora dopremiti što pre i uz poštovanje mera zaštite od koronavirusa”, rekla je Dragana Rakić, poverenica Demokratske stranke u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com