Ekonomija

Dejan Dimitrijević među najuspešnijima u oblasti privrede

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije, koja je održana u ponedeljak, 09.12.2019. godine, uručene su godišnje nagrade najuspešnijim kompanijama i pojedincima koji su angažovanjem i postignutim rezultatima pružili snažan doprinos jačanju srpske privrede i njenoj prepoznatljivosti u inostranstvu.

Dodeljeno je ukupno 38 priznanja, od toga 20 plaketa za poslovni uspeh, 16 povelja za poslovnog lidera i dve specijalne nagrade predstavnicima medija za doprinos informisanju javnosti o poslovanju privrede i PКS.

Među dobitnicima povelje za poslovnog lidera našao se i direktor JKP “Pakring Servis” – Niš Dejan Dimitrijević.

„Ovo nije samo lično priznanje, već i potvrda uspešnosti poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“- Niš, kojim rukovodim“, rekao je Dimitrijević povodom nagrade koja mu je dodeljena.

Nagrade Privredne komore Srbije ustanovljene su 24. januara 1969. godine odlukom Skupštine PКS-a. Nagrade se na osnovu Pravilnika o nagradama dodeljuju u kategorijama – Jubilarna nagrada, Nagrada za poslovnog lidera, Nagrada za poslovni uspeh. Tokom godine mogu biti dodeljene i posebne nagrade na osnovu odluke predsednika Privredne komore Srbije. Jubilarne nagrade uručuju se u regionalnim privrednim komorama, odnosno u privrednoj komori glavnog grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com