Društvo

Dejan Cukić oduševio Nišlije

Počelo „Medijanino kulturno leto“ u Svetosavskom parku

Odličnom svirkom, na „Medijaninom kulturnom letu 2022.“ u organizaciji Gradske opštine Medijana, Dejan Cukić je pokazao zašto se njegovo ime pamti, a veliki broj posetilaca dokazao je da, uprkos dugom broju godina na sceni, pesme ovog muzičara ostaju neprolazne.

 

Ja bih da pevam…, Igramo na ulici, Zajedno, Ulica bez brojeva, što je i naziv devetog studijskog albuma ovog srpskog muzičara, a ujedno i peti koji je snimio sa svojom pratećom grupom Spori ritam bend, samo su neke od pesama, u kojima je publika na otvaranju Кulturnog leta u Medijani, mogla da uživa.

Posle koncerta Dejana Cukića u parku Sveti Sava, ovogodišnji koncerti koje najveća niška opština organizuje u okviru „Medijaninog kulturnog leta“ nastavljaju se u sredu, 10. avgusta, nastupom pop pevača Željka Vasića i pop-folk pevačice Mire Škorić.


Željko Vasića bi na sceni trebalo da bude od 21 sat do 22.30, dok je početak koncerta Mire Škorić predviđen za 22.40, i trajaće do ponoći. Medijanino leto zatvoriće Angelina Vujović, u četvrtak, 11. avgusta. Кoncert počinje u 21 sat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com