Promo vesti

Defro kotlovi sa visokim stepenom iskorišćenja energije – Grejanje: Pingvin Slavica

Kotlovi  (na čvrsto gorivo, tečno gorivo, gas…)  namenjeni su za pripremu grejuće vode, koja se koristi kao posrednik za predaju toplote u sistemima centralnog grejanja. Preporuka su Defro kotlovi iz Pingvin Slavice sa visokim stepen iskorišćenja.

Defro kotlovi su proizvedeni u Poljskoj i važe za jedan od najsavremenijih proizvođača u Evropi, pod kontrolom nemačkih institucija.  Mogu biti na automatsko loženj na ugalj, pelet, koštice, pa čak i ovas, ali i za ručno loženje na krupniji ugalj ili drva. Opremljeni su sa kontrolnom tablom najnovije generacije, a lako se čiste i održavaju. Moguća je i kontraloa grejanja sa udaljenog mesta, putem mobilnog telefona ili interneta.

_______________________________________________________________

SVE ZA GREJANJE – extra kvalitet, najpovoljnije cene. Pingvin Slavica je specijalizovana radnja za promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju.

PRIPREMITE SE NA VREME ZA GREJNU SEZONU!!!

Ponuda pouzdanih, kvalitetnih i funkcionalnih proizvoda koji korisnicima pružaju komforna, savremena i inovativna rešenja koja zadovoljavalju zahteve i standarde moderne izgradnje.

PINGVIN SLAVICA
Njegoševa bb
(kod Ruskog Cara)
060/0417-818
018/522-768
018/521-515
PingvinSlavica.rs

– Visokokvalitetni kotlovi,
– Aluminijumski kotlovi,
Panelni radijatori,
Dimnjaci od nerđajučeg čelika,
– Solarni kolektori,
– Izolacije
– Bakarne cevi i fiting
– Električni akumulacioni zagrevači vode

U ponudi su najsavremeniji kotlovi DEFRO!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komnetar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button