Društvo

Deda Mrazovi na vespama “prošetali” gradom

U susret novogodišnjim praznicima već tradicionalno godinama članovi Vespa kluba Naissus, obučeni u deda mrazove, na vespama, posećuju mališane u Domu za decu bez roditeljskog staranja Duško Radović i donose im vredne poklone. Tako je i ove godine, a sada su im se pridružili i članovi kluba Old tajmer iz Niša.

Deda mrazovi na vespama, tradicionalno, svake godine pred novogodišnje praznike posećuju decu iz Doma Duško Radović, bez roditeljskog staranja. Donose im vredne poklone, ono što im je najneophodnije za boravak u domu.

Ove godine ovoj humanitarnoj akciji pridružili su se i članovi kluba ljubitelja oldtajmera iz Niša.

Oldtajmeri će biti izloženi u centu Niša i tokom novogodipšnjih praznika. Za Vespa klub Naissus ovo je samo jedna od humanitarnih akcija, kada oni pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija, godinama unazad saradjuju i sa Nurdorom, a svakog leta organizuju i međunarodni skup u Nišu kada se okupljaju ljubitelje vespi iz desetak evropskih zemalja.

Foto: Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com