Društvo

Deda Mraz dolazi 26. decembra… Novogodišnji dani u Nišu počinju baš tad (VIDEO)

Turistička organizacija Niša i ove godine organizuje “Novogodišnje dane u Nišu” koji počinju 26. decembra a završavaju se prvog dana naredne godine.

Da tek zagolicaju najavom, Turistička organizacija izbacila je najavni spot ove već tradicionalne manifestacije koja okuplja veliki broj Nišlija u centralnim gradskim ulicama i na trgovima.

Tačan raspored dešavanja će uskoro biti objavljen, a kako kažu turistički radnici biće puno toga lepog da se vidi i čuje ne samo za Nišlije već i za goste grada.

“Poznat po svojoj gostoprimljivosti i južnjačkom meraku, Niš privlači sve one koji vole uživanje u dobroj hrani, kafani i provodu. U periodu novogodišnjih praznika raznovrstan program na više lokacija u gradu, kao i u klubovima, kafanama i restoranima inspirisaće vas dodatno da uživate u atmosferi koju stvaraju praznični dani. U centru grada biće organizovani brojni zabavni, muzički, plesni i dečiji programi, a ukrašene drvene kućice u „Ulici suvenira“ postaće mesto gde ćete moći da kupite originalni novogidišnji poklon”, ističu u TON-u.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com