Društvo

Dečiji sajam u Oficirskom domu

Dečiji sajam biće održan u Oficirskom domu 1. i 2. juna, od 10 do 19 časova, a ulaz sa sve posetioce biće besplatan. Posetioci će u toku dva dana dva dana moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji, navode organizatori.

Na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne aktivacije za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, a veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržao je najveću dečiju manifestaciju u regionu.

“Pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Neki od učesnika na bini su: hor “Čarobna nota”, baletski studio Elene Pilipenko, plesni klub “Boom 018”, hor “Vilenjaci”, FD “Teodora”, KUD “Teslino kolo”, karate klub “Borac”, plesni klub “Swing”, KUD “Anđeli” sa horom, KUD “Abrašević”, škola muzike “GuitarArt”. Pored svega toga, Sebamed pripremio je “Puzijadu” i takmičenje “Brzi prsti”, a Simbex “Trku pelenaša”, koja će biti održana oba dana”, poručuju organizatori.

Oni dodaju da će na štandovima izlagača roditelji moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici, a izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste.

“Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i mnoge nagradne igre i kreativne radionice”, kažu organizatori.

Dečiji sajam predstavlja najveću dečiju manifestaciju u regionu koja se već 11 godina održava dva puta godišnje  – u proleće i u jesen. U okviru ovog događaja predstavi se više od 100 izlagača, dok manifestaciju poseti oko 35 hiljada ljudi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com