DruštvoMerošinaRegion

Dečiji pozorišni festival na Oblačinskom jezeru

Na Oblačinkom jezeru u opštini Merošina biće održan drugi po redu “Dečji pozorišni festival” u subotu 03. septembra sa početkom od 16.00 časova. Prema najavama organizatora, posetioce očekuje bogat program,  počev od predstava za decu, raznih radionica, animatora.

Đaci koji polaze u prvi razred dobiće posebne poklone u vidu rančeva sa školskim priborom koji tradicionalno poklanja opština Merošina kao i besplatne članske karte Narodne biblioteke Merošina, najavili su organizatori.

“Sve vreme dok traje program biće postavljeni i štandovi na kojima će deci biti oslikana lica, klovnovi će učiti decu u pauzama između programa kako da prave figure od balona i raznorazne trikove, dok će oni mališani koji ne gledaju predstavu moći da se slikaju sa raznim maskotama iz popularnih crtanih filmova”, ističu.

Dečiji festival ove godine ima humanitarni karakter. Naime, biće postavljen i štand gde će moći svako ko želi da donira ono šta je u mogućnosti kao pomoć porodici Stanković iz Aleksandrova koji su ostali bez porodične kuće u požaru.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com