Društvo

DEČIJI IZAZOV: Napravite nešto što vas podseća na Grčku

EU info kutak u Nišu pripremio je novi #EUzaTebe dečiji izazov. Ovog puta asocijacija je bila drevna Grčka.

 

Znamo da su deca navikla na naše izazove, da vole radionice i edukativne programe u kojima kroz igru i zabavu uče i stiču nova iskustva. Zbog toga nastavljamo da pripremamo sadržaje namenjene najmlađoj populaciji, navode.

Nina Spasić iz “Dedine garaže” u video snimku pokazuje kako možemo da napravimo svoju verziju Partenona, lavirinta ili lovorovog venca. Potebno je da mališani pokažu svoju kreativnost, osmisle i naprave od materijala koji imaju kod kuće nešto što ih inspiriše i podseća na Grčku. Rad poslati na e-mail adresu officenis@euinfo.rs, najkasnije do 25. jula.

Civilizacija Antičke Grčke je u velikoj meri uticala na kulturu, politiku, obrazovanje, filozofiju, umetnost i arhitekturu savremenog sveta. Grčka od davnih vremena predstavlja raskrsnicu kultura, ideja, običaja i naroda za ceo prostor jugoistočne Evrope i istočnog Mediterana.

Autori najboljih radova u okviru našeg izazova biće nagrađeni zanimljivim poklonima.

 

Poziv je otvoren sve do 25. jula i nakon toga proglašavamo pobednike. Konkurs je namenjen deci do 14 godina, a radovi se mogu poslati u vidu fotografije ili video snimka.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com