Društvo

Dečak koji je upao u podzemni prolaz NIJE životno ugrožen

Pokušavajući da pobegne od psa lutalice dečak star 15 godina propao je kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza u Obrenovićevoj. Povređeni je odmah prevezen u Urgentni centar niškog KC, a kako Niške Vesti saznaju nije životno ugrožen.

Dečaku je odmah po prijemu u KC urađen rentgen glave i utvrđeno je da ima blagi potres mozga ali nema težih povreda. Kako kažu u niškom Kliničkom, on je potpuno svestan prebačen na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju,

Dečaku je tamo hitno uradjen rentgen glave i utvrdjeno je da ima blagi potres mozga ali nema težih povreda. S obzirom na to da se žalio na bolove u nogama i karličnoj kosti hitno je prebačen na Dečiju kliniku za hirurgiju i ortopediju, gde mu je urađen dijagnostički i opšti pregled, kažu u niškom KC.

Kako je utvrđeno preloma nema ali je pregledom utvrđeno da ima naprsilinu desne podlatkice. Povreda je sanirana, a kako navode u Kliničkom centru, pacijent je u svesnom stanju, vitalan i nije životno ugrožen. Zbog predostrožnosti je primljen na poluintenzovnu negu, radi dalje opservacije, dodaju oni.

Prema prvim informacijama i izjavama očevidaca, dečaka je pojurio pas lutalica pa je on, od straha, skočio na stakleni krov svetlarnika u Obrenovicevoj ulici koji je pukao pod njegovim nogama. Dečak je pao sa visine od oko pet metara na sto kafića u podzemnom prolazu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com