Hronika

Dečak (13) ranjen u lovu operisan u UKC Niš

Dečak (13) iz Pirota koji je juče teško ranjen u lovu, operisan je zbog povreda glave, a zbog povreda grudnog koša uradjena mu je torako-drenaža, saopštili su u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

“Dečak je hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju. Trenutno je svestan, komunikativan, stabilnih vitalnih parametara”, naveli su u UKC Niš.

U toj zdravstvenoj ustanovi su juče saopštili da je dete je zadobilo prestrelnu ranu u predelu butne i bedrene kosti, povrede glave, grudnog koša i abdomena, a nakon hirurškog zbrinjavanja i dijagnostike u Pirotu, dovezeno je juče u niški Klinički centar.

Dečak je bio u lovu sa ocem, a ranjen u ataru sela Vlasi, u blizini Pirota. Prema nezvaničnim informacijama, njega je sačmarom ranio drugi lovac, ali nisu poznate okolnosti pod kojim je došlo do ranjavanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Sta trazi deye od 13 godina u lovu ????? Debili balkanski. To je onaj problem u srpskom muskom mentalitetu – moj sin ce da bude pravi muskrac dacu mu pusku u ruke i vodim ga u lov. A ne razmislja koliko je opasno po dete. Ili nista manje opasno ali jos debilnije. Ponosni tata stavi sincica u krilo i vozi auto da dete drzi volan.
    Ima li kretenskijih primera primitivizna kod nas ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com