Region

Deca iz Zaplanja darovana paketićima na Božić

Najmladji stanovnici Zaplanja po prvi put su ove godine na Božić dobili paketiće koje su za njih pripremili opština Gadžin Han, Turistička organizacija te opštine Crkvena opština Zaplanjska.

Paketiće su dobili mališani mladji od šest godina, a podeljeni su im u porti Hrama svete Petke u Marinoj Kutini.

Deda Mraz, predsednik opštine Gadžin Han Milisav Filipović i paroh zaplanjski Dušan Janković učestvovali su u podeli paketića i poželili svojoj deci i njihovim roditeljima srećne božićne praznike.

“Iako je teška godina za sve nas, učinimo radost najčistijim bićima, učinimo da oni budu svetlost svima nama, jer deca su naša budućnost”, poručili su predstavnici opštine i paroh zaplanjski.

Podeli paketića prethodila je božićna liturgija i lomljenje česnice sa tri srebrnjaka, koje je obezbedila Turistička organizacija opštine Gadžin Han.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Svaka čast Mići predsedniku opštine i svešteniku Dušanu. Ovakvu pažnju deci Zaplanja nikad niko nije ukazao. Ovo je samo jedna od njihovih aktivnosti, a ima ih dosta za vrlo kratko vreme od kada su obadvojica imenovana na pozicijama na kojima su sada. Neka im je Bog na pomoć obzirom da znamo šta su dobili u nasleđe. Želim im od srca sve najlepše u svom radu i naravno uspeha. Da je bilo sreće da su ranije bile ličnosti poput njih Zaplanje bi bilo Švajcarska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com