Promo

DCP Hemigal – Nega za celu porodicu

Četvrt veka tradicije, kvalitet i neprestane inovacije, doprineli su da DCP Hemigal postane jedna od najprepoznatljivijih firmi u čitavom regionu kada su u pitanju kozmetički proizvodi. Hemijski ispitani, sa blagotvornim dejstvom, njihovi kozmetički proizvodi pogoduju čitavoj prodici i mogu ih koristiti bebe, mame i tate, bake i deke…

Od porodičnog posla do firme koja sada zapošljava preko 120 stručnih i visokoobrazovanih kadrova, ali i doktora nauka, put je kojim je DCP Hemigal išao postepeno i temeljno, unapređujući kvalitet i pružajući kupcima samo najbolje.

Njihovi proizvodi Fitogal i Pavlogal kolekcije sada se nalaze na svim rafovima manjih i velikih drogerija, kao i supermarketa.

Fitogal kolekcija predstavlja svu kozmetiku neophodnu za negu, bukvalno od glave do pete.

Impozantan stručni kadar garant je da se sve proizvodi u njihovim laboratorijama i po najstrožim kriterijumima kontrole kvaliteta.

Hemijski ispitani i bogati prirodnim dodacima, proizvodi Fitogal kolekcije pružaju kosi i koži najbolju negu. Od šampona za sjajnu i bujnu kosu, preko preparata koji vašoj koži daju hidriranost i svežinu, sve do anticelulitnih losiona i krema i proizvoda za negu kože muškaraca, Fitogal kolekcija kozmetičkih proizvoda pokriva sve vaše potrebe.

DCP Hemigal u svom proizvodnom asortimanu nudi proizvode i za najmlađe u okviru Pavlogal kolekcije. Kremice i puderi, kupke i šamponi, blagotvorno utiču i čuvaju kožu beba.

Za svoj trud i kvalitet proizvoda koje nude kupcima firma DCP Hemigal je višestruko nagrađivana.

Dobitnici su Oktobarske nagrade grada Leskovca 2018. godine, zatim Povelje „Kapetan Miša Anastasijević“, isto 2018. godine, a dobitnici su i raznih nagrada Privredne komore. U renomiranim stručnim časopisima koji se bave proizvodima široke potrošnje i koji objavljuju analize prehrambenih i kozmetičkih proizvoda, DCP Hemigal je uvek u TOP 5 u kategoriji krema, losiona za brijanje, dečije kozmetike i depilacionih proizvoda, po čemu su i postali prepoznatljivi među mnogo “zvučnijim” imenima globalnih firmi.

Brendovi Fitogal i Pavlogal postali su garant kvaliteta. Kada se logo brenda nađe na kozmetičkom proizvodu, znate da ste svojoj koži i telu priuštili najbolje.

Brinite o svojoj koži i pružite joj ono što zaslužuje! Ukoliko još uvek ne znate šta da kupite svojim voljenima, još uvek nije kasno da se neki od ovih proizvoda nađu ispod Vaše novogodišnje jelke.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com