Promo

DCP Hemigal – Kozmetički proizvodi kojima svojoj koži i telu pružate najbolje

Četvrt veka tradicije, kvalitet i neprestane inovacije, doprineli su da DCP Hemigal postane jedna od najprepoznatljivijih firmi u čitavom regionu kada su u pitanju kozmetički proizvodi.

Od porodičnog posla do firme koja sada zapošljava preko 120 stručnih i visokoobrazovanih kadrova, ali i doktora nauka, put je kojim je DCP Hemigal išao postepeno i temeljno, unapređujući kvalitet i pružajući kupcima samo najbolje.

FITOGAL; Foto: Freepick

Njihovi proizvodi Fitogal i Pavlogal kolekcije sada se nalaze na svim rafovima manjih i velikih drogerija, kao i supermarketa.

Fitogal kolekcija predstavlja svu kozmetiku neophodnu za negu, bukvalno od glave do pete.

Impozantan stručni kadar garant je da se sve proizvodi u njihovim laboratorijama i po najstrožim kriterijumima kontrole kvaliteta.

FITOGAL

Hemijski ispitani i bogati prirodnim dodacima, proizvodi Fitogal kolekcije pružaju kosi i koži najbolju negu. Od šampona za sjajnu i bujnu kosu, preko preparata koji vašoj koži daju hidriranost i svežinu, sve do anticelulitnih losiona i krema i proizvoda za negu kože muškaraca, Fitogal kolekcija kozmetičkih proizvoda pokriva sve vaše potrebe.

DCP Hemigal u svom proizvodnom asortimanu nudi proizvode i za najmlađe u okviru Pavlogal kolekcije. Kremice i puderi, kupke i šamponi, blagotvorno utiču i čuvaju kožu beba.

FITOGAL

Za svoj trud i kvalitet proizvoda koje nude kupcima firma DCP Hemigal je višestruko nagrađivana.

Dobitnici su Oktobarske nagrade grada Leskovca 2018. godine, zatim Povelje „Kapetan Miša Anastasijević“, isto 2018. godine, a dobitnici su i raznih nagrada Privredne komore. U renomiranim stručnim časopisima koji se bave proizvodima široke potrošnje i koji objavljuju analize prehrambenih i kozmetičkih proizvoda, DCP Hemigal je uvek u TOP 5 u kategoriji krema, losiona za brijanje, dečije kozmetike i depilacionih proizvoda, po čemu su i postali prepoznatljivi među mnogo “zvučnijim” imenima globalnih firmi.

Foto: Prostooleh/Freepik

Brendovi Fitogal i Pavlogal postali su garant kvaliteta. Kada se logo brenda nađe na kozmetičkom proizvodu, znate da ste svojoj koži i telu priuštili najbolje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com