Zabava

Darko Rundek i Ekipa u Nišu!

Darko Rundek i Ekipa će u nedelju, 3. jula, nakon 4 godine nastupiti u Nišu u okviru aktuelne letnje turneje, u Dvorištu Univerziteta – Banovina, pod okriljem renomirane promoterske kuće Long Play iz Beograda.

Publika će na ovom koncertu imati prilike da uživa u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja “Brisani prostor”, objavljenog krajem 2020. Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno”.

Uz Darka Rundeka kao pevača i gitaristu, na sceni će biti i Roko Crnić na bas gitari, Silvio Bočić (bubanj, gitara), Miro Manojlović (udaraljke), Igor Pavlica (truba), i Ana Kovačić (saksofon, sintisajzer).

Karte za koncert Rundeka i Ekipe u Nišu u prodaji su po pretprodajnoj ceni od 1.500 rsd, a na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara!

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets preko interneta na linku https://new.tickets.rs/event/rundek_i_ekipa_2301

Foto: Nemanja Đorđević / Milan Savić / Long Play promo

Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com