Некатегоризовано

DANILOVIĆ: Niš je odličan domaćin “Žućkovoj levici”

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Saša Đorđević, direktora “Triglav osiguranja” i predstavnci ekipa „Partizana“ „Zvezde“, „Mege“ i „FMP-a“ koje će se sresti u polufinalu Kupa “Radivoja Koraća” koji se održava u Nišu bili su gosti gradonačelnika Darka Bulatovića.

Na prijemu koji je ovim povodom organizovan gradonačelnik Niša je izrazio veliko zadovoljstvo što je grad na čijem se čalu on nalazi po 15 put domaćin ovog sportskog spektakla, a pet godina je to zaredom.

On je naglasio da i pred iskustva u organizovanju jednog ovako velikog sportskog događaja, organizatori nikada nisu bez treme, a celokupna organizacija zahteva sinhronizovan rad svih koji su na ovaj ili onaj način uključeni u njegovu organizaciju.

“Grad čini sve da ovako velika sportska manifestacija protekne na najvišem nivou i da sportske ekipe, sportski radnici, Košarkaški savez, u nama vide dobrog domaćina i dobrog organizatora koji je ispunimo sve uslove i standarde koji se od njega očekuju“, kazao je gradonačelnik Darko Bulatović.

„Nekada, u nekom ranijem periodu nije bilo konkurencije za domaćinstvo. Kako jača srpski sport danas već postaje konkurencija i nije nam zagarantovano, iako smo 15 puta već domaćini, da će to lako ići u budućnosti. Ali,u svakom slučaju svojim radom moramo da se pokažemo i ovog puta da smo dobri domaćini“.

Svim ekipama koje se bore za finale Kupa Radivoja Koraća gradonačelnik Niša je poželeo puno sreće, a Predragu Daniloviću, Saši Đorđeviću i predstavnicima klubova koji igraju polufinalne utakmice uručio je tombak sa likom cara Konstantina.

„Zadovoljstvo mi je što i na ovaj način možemo stvoriti uslove da prate velike sportske događaje. Danas pričamo o košarci. Poslednje dve godine, a ubuduće još više, pričaćemo o velikim sportskim događajima, kako nacionalnim, tako i međunarodnim“, dodao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović obraćajući se novinarima koji su pratili prijem i za koje je imao samo reči hvale naglašavajući da Niš, bez dileme, ima najače sporstke redakcije.

Predrag Danilović, predsednika Košarkaškog saveza Srbije zahvalio se gradonačelniku na dobrodošlici, a posebno na dobroj organizaciji Kupa Radivoje Korać.

„Posle toliko godina u kojima je grad Niše domaćin ovog sportskog događaja, i kada bi tražili neku zamerku, ne bi mogli da je nađemo. Nemam drugih reči osim reči hvale za gospodina gradonačelnika I grad Niš , gde se osećamo prelepo. Iskreno se nadam da će i završnica ovog Kupa proteći u fer, sportskom navijanju, da neće da bude tenzija i da ćemo uživati u košarci. Ekipama želim uspeh i neka pobedi najbolja“, rekao je Danilović koji je ovu priliku iskoristio da najavi još jedan veliki sportski događaj koji će se održavati u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com