Društvo

Danas asfaltiranje Ulice Blagoja Parovića

Ulica Blagoja Parovića danas će biti presvučena završnim slojem asfalta.

Finalizacijom tih radova, saobraćajna infrastruktura oko novog tržnog centra biće kompletirana.

Nakon ovih radova trebalo bi da otpočne uređenje trotoara i zelenih površina, a radiće se i unutar novog kružnog toka.

Ranije je rečeno da će kružni tok na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Ulice Blagoja Parovića krasiti fontana, međutim, kako saznajemo, taj projekat je još u fazi izrade.

Očekivanja su da će uređenje novog parka na Bulevaru Nemanjića, čije se idejno rešenje trenutno razrađuje, krenuti za oko mesec dana.

Foto: Niske vesti

Rok za završetak parka nije preciziran, ali nadležni očekuju da radovi budu brzo završeni, jer, sadnja zelenila, popločavanje parkovskih staza behaton pločama i postavljanje neophodnog mobilijara, ne zahteva previše vremena.

Osim ovog, građani će dobiti i park u delu keja odakle su uklonjene sprave za vežbanje. Uređenje tog prostora je obaveza investitora, a radovi će početi po okončanju uređenja prostora oko tržnog centra koje je u toku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sve se svodi na verovatno, moguće, videćemo,očekujemo…. improvizacija i neznanje nas krase decenijama.

  2. Nesposobnost gradskih vlasti za organizacijom posla, nesposobnost i ne znanje gradskih preduzeća, loše i traljavo urađen posao i za 3 meseca opet se radi isti posao. To su odlike gradskih parazita na državni kazan. Park je stao sa uređenjem i pravljenjem. Onako fušerajki urađen bulevar i Blahoja Parovića nisam video. Za 6 meseci opet nešto ima da rade a narod će da plaća njihove greške. Oni neće da odgovaraju za loš kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com