Video

Dan škole učenici Gimnazije “9. maj” obeležili iz svojih domova (VIDEO)

Učenici, profesori i direktor Gimnazije “9. maj” imali su velike planove dan škole. Želeli su da organizuju sportski dan, da organizuju koncert za građane Niša, kao i da održe svečanu akademiju. Epidemija koronavirusa poremetila je njihove planove, ali ne i otkazala.

Trenutnu situaciju su hvatili kao izazov. Dan škole, 30 godina postojanja Gimnazije “9. maj”, obeležili su na kreativan način iz svojih domova.

“Naučili smo da koračamo sa našim precima, pobednicima nad fašizmom u Besmrtnom puku, ali i da gradimo ujedinjenu Evropu, Evropu mira. Naučili smo da, iako smo najmlađi, budemo solidarni. Naučili smo da priroda ume da nas opomene, za sve naše neodgovorne postupke prema njoj. Naučili smo šta znači sloboda. Naučili smo da pobeđujemo kada smo zajedno. Drago mi je što je danas sve u znaku pobede i mira, što smo zajedno. Pred nama je vidljiva još jedna pobeda. Srećan nam dan škole, idemo dalje sa jasnom vizijom i novim pobedama”, poručio je v. d. direktora Gimnazije “9. maj” Predrag Nešović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com