Društvo

Dan porodice za roditelje i decu

Obeležavanjem Međunarodnog dana porodice, 15. maja 2018. godine, od 17 do 18 sati, Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine, u Parku Svetog Save nastavlja akciju „Medijana za bebu više“.

Predviđeno je takmičenje roditelja u brzom prostiranju veša, pa će nagrade osvojiti šest bračnih parova – za prva tri mesta u kategoriji onih koji imaju devojčice i kategoriji mama i tata dečaka, najavili su u ovoj opštini i dodaju da će najuspešniji u ovoj neobičnoj disciplini dobiti vredne nagrade.

Biće organizovane i igre za decu, uzrasta do deset godina, a kojima će pripasti ukupno 40 nagrada.

Kao i tokom ranijih manifestacija „Medijana za bebu više“ planirano je druženje sa animatorima, u liku „Elze“, „Šimera“, „Snežane“ i drugih.

Ovo je još jedna u nizu akcija kojom najveća niška opština promoviše podizanje svesti o značaju pravilne pronatalitetne politike i sprovođenju mera na lokalnom nivou u skladu sa politikom državnog vrha u ovoj oblasti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com