Kultura

“Damama na dar”, koncert Lutajućih srca u Zaječaru

Niška legendarna grupa “Lutajuća srca” iz Niša, nastupiće u pozorištu “Zoran Radmilović” u Zaječaru, 5. marta 2020. godine.

Popularna trojka će i pred zaječarskom publikom otpevati pesme, koje su okarakterisane kao tonovi bez roka trajanja. Naziv nastupa je “Damama na dar”, jer će i ovo veče emocija biti održano neposredno pre praznika žena.

“Ekskluzivno mogu da najavim da je pao dogovor sa direktorom Pozorišta “Zoran Radmilović” Vladimirom Đuričićem. Osim što će moći da čuju legednarnu grupu i njihove pesme koje bude svaku emociju, publika će moći da odgleda i film o njima “Lutajuća srca-arhiv emocija” koji je radila City Production”, najavio je producent Oliver Paunović.

Film je naišao na dobar prijem kod publike, i u Srbiji, i u bivšim jugoslovenskim republikama, kao i u dalekoj Americi, Skandinavskim i drugim zemljama sveta, najbolji je primer da vrednosti žive i da priča o Lutajućim srcima nije završena.

Ova niška grupa na Festivalu dokumentarnog filma i muzike “City Fest”  počela je obeležavanje 50. godina rada.

U prepunoj sali Doma Vojske publika je uživala uz legendarne hitove Lutajućih srca, koji su svojim pesmama, ali i anegdotama, vodili Nišlije kroz istoriju grupe, ali i 50 godina pop kulture na ovim prostorima. Istu emociju popularni trio preneće i Zaječarcima 5. marta.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com