Društvo

DA ZAPLAČEŠ: Humane Nišlije nadoknadile štetu od krađe humanitarki Marini

Kutiju u kojoj svakodnevno prikuplja dobrotvorni prilog namenjen uglavnom za lečenje dece koja boluju od najtežih bolesti, niškoj humanitarki Marini Adamović za sada nepoznati počinilac je ukrao. Tako su mališani kojima je pomoć najpotrebnija ostali bez 10.000 dinara. Pročitajući tu vest, jedna porodica iz Niša je želela da taj novac nadoknadi, jer kako su naveli da bez njega ne bi ostali oni kojima je potreban.

 

Da posle svakog zla dođe dobro, govori status na facebook strani Marine Adamović. I ovoj jutra došla je do Banke dobročinstva gde svakodnevno skuplja prilog, ali ovog puta dočekalo je iznenađenje.

Prennosim čepove i podnosim krivičnu prijavu protiv NN lica ☹️ dok administrator obavlja deo posla, razgledam “nešto” što me je dočekalo u Banku Dobročinstva oko 7 sati. Da plačem? Da se radujem? Da zahvalim ljudima kojih još uvek na ovom crnom svetu ima? Ne znam … Samo izgovaram u sebi ” i Vama najsrdačniji pozdrav, dušo od čoveka, čovekoljupče 🙏💖💪✊🌻 Upamtiću ovaj dan za sva vremena .., napisala je.

10.000 dinara i pismo podrške. A u pismu piše:

Poštovana Marina,

pročitali smo da vam je danas neko ukrao oko 10.000 dinara od donacije.

Moj muž i ja smo odlučili da nadoknadimo tu štetu, jer na želimo da bez tog novca  ostanu oni kojima je to najviše potrebno.

Lično vam se divimo na neiscrpnoj volji i humanom radu.

Želimo Vam svaki uspeh u daljem radu!

Ovo samo govori da humanosti u Nišu i dalje ima.

SRAMOTA: Opljačkana „Banka dobročinstva“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com