Promo

Da poslovni prostor bude perfektno čist – Karcher Centar Keller na Sajmu automobila

Niški Karcher Centar Keller doo učesnik je Sajma automobila u Nišu, koji će se održati od 23. do 25. septembra u Hali “Čair”. Za svoje predstavljanje pripremili su ono najbolje što imaju u svom prodajnom salonu u Nišu.

Karcher Centar Keller je učestvovao do sada na Auto Moto Festu šest puta i uvek su kažu, poneli one najbolje utiske.

“To je prilika da kupci natenane razgledaju šta imamo u ponudi. Mogu da se tu raspitaju o svim pogodnostima kupovine za firme i svim mogućnostima popravke i servisiranja modela koji bi kupili od nas. Naši prodavci i serviseri će biti sva tri dana u hali na sajmu da pomognu prilikom odabira za sve one koji žele najbolje za svoj novac”, kažu u ovoj profesionalnom niškom centru.

Karcher Centar Keller doo nudi aparate za pranje, čišćenje i usisavanje svih vrsta podloga. U centru mogu da se nabave rezervni delovi i dodatna oprema koja olakšava održavanje prostora savršeno čistim.

Ovi vrhunski proizvodi renomiranog su nemačkog proizvođača Karcher, čiji su ovlašćeni prodavac i servis na teritoriji cele Srbije od 2000. godine. Više od dve decenije ove aparata koriste profesionalci i namenjeni su profesionalnoj upotrebi, mada im sve češće pribegavaju i imaju povećanu upotrebu i u privatnim domovima, gde domaćice žele perfektnu čistoću.

“Pored same promocije na sajmu, svake godine se desi da kasnije oni ljudi koji su nas posetili na sajmu dolaze kod nas i uglavnom nastavljamo saradnju. Imamo mušterije sa kojima smo se upoznali još na prvom sajmu i dan danas upravo nama poklanjaju poverenje”, kažu zadovoljno u Centru Keller.

U širokoj Karcher paleti biće na Auto Moto Fest-u i baterijskih usisivača koji su pravi hit trenutno, perača pod pritiskom, čistača podova i uređaja za pranje tepiha, sedišta automobila i još mnogo toga.

Karcher Centar Keller doo je za svoje kupce obezbedio sajamski popust ali će on trajatui i nakon sajma, jedan određeni period. Ovaj popust moćiće svi da iskoriste koji uzmu overen flajer koji će dobiti potencijalni kupci na sajmu i dok traju zalihe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KARCHER CENTER KELLER (@kellerdoo)

Firma Keller d.o.o, osnovana je 1999. godine i od tada se uspešno bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Karcher mašina i uređaja. Sada, nakon 23 godine uspešnog poslovanja i stotine zadovoljnih klijenata, oni kažu da njihova firma igra jednu od vodećih uloga u distribuciji Karcher mašina i uređaja na prostoru cele Srbije i Crne Gore.

Sajam automobila u Nišu održava se od 23. do 25. u Hali “Čair” a radno vreme sajma je od 10 do 20 sati. Više informacija o izlagačima i mapu sajma možete da pogledate na SajamAutomobila.com.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Prodaja: Buevar Nikole Tesle
Servis: Ljubomira Nikolića br.29, Niš

Servis:
018/531-030
018/274-030
Prodaja: 018/588-260

Foto: Karcher Centar Keller

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com